De website word geladen...

Laad de website niet? Zorg dat u javascript aan heeft staan. De website heeft javascript nodig om te kunnen functioneren. Weet u zeker dat u dit aan heeft staan en doet de website het nog niet? Klik dan op de onderstaande knop om verder te gaan.

Klik hier om verder te gaan

Locatie

De bed & breakfast is gevestigd in de prachtige rietgedekte boerderij van AnneMarie Spierings-Romeijn. Na de mooie rit naar Elspeet, verschijnt aan het einde van de oprit, direct aan de bosrand de boerderij. De boerderij is gelegen aan Landgoed Staverden met zijn imposante kasteel. Verder bestaat het landgoed en de omgeving uit prachtige bossen, heidevelden en weilanden met vaak nog actieve boerderijen. De boerderijen en de meeste andere gebouwen dateren dan ook uit die tijd. Enkele boerderijen hebben nog steeds een complete erfinrichting met schuren, bakhuisjes, putten, pompen en zelfs een kleine schaapskooi. 

Bij bed & breakfast Klein Kunje loop je letterlijk aan de achterzijde het bos in en aan de voorzijde de hei op. Dit maakt de Bed & Breakfast uitermate geschikt voor diverse doelgroepen. Zowel wandelaars, fietsers en ruiters kunnen hier hun hart ophalen. Ook natuurliefhebbers en rust-aanbidders, of mensen die even uit de hektische wereld van alle dag willen ontsnappen zullen zich bijzonder goed vermaken bij Bed & Breakfast Klein Kunje.