De website word geladen...

Laad de website niet? Zorg dat u javascript aan heeft staan. De website heeft javascript nodig om te kunnen functioneren. Weet u zeker dat u dit aan heeft staan en doet de website het nog niet? Klik dan op de onderstaande knop om verder te gaan.

Klik hier om verder te gaan

Voorzieningen

De bed & breakfast is gelegen op de eerste etage van de boerderij. De kamer beschikt over een zithoek, een tweepersoons boxspring, televisie en alle noodzakelijke voorzieningen die een aangenaam verblijf mogelijk maken. De badkamer is klein maar fijn en gelegen op de overloop van de eerste etage, direct naast de kamer. Voorts is er een speciale kinderkamer aanwezig, volledig ingericht voor kinderen: een stapelbed, een campingbedje voor de allerkleinsten, een grote kist vol speelgoed, een tv met dvd speler, voldoende films en veel gezelschapsspellen. Eventueel is er nog een derde slaapkamer aanwezig, ook voorzien van een tweepersoons boxspring. Hoewel deze kamer iets soberder is ingericht, voldoet deze nog steeds aan alle wensen. 

Stelt u zich eens voor om ’s ochtends wakker te worden van de vogeltjes die vrolijk fluitend de dag aankondigen, uit het raam kijkt en uitzicht heeft op bos, heide, paardjes op het land.

Het ontbijt wordt naar keuze geserveerd op de kamer, of indien u dat wenst in de eetkamer op de begane grond. Alles in overleg, dan is er heel veel mogelijk.